Δαμιανού: Ο Μαυρογιάννης θα είναι στο δεύτερο γύρο – Κάλεσμα στον κάθε Δημοκράτη για συμπόρευση

Τη βεβαιότητα ότι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης θα είναι στον δεύτερο γύρο των εκλογών εξέφρασε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού.

Μιλώντας στη Μεσημβρινή Έκδοση ανέφερε χαρακτηριστικά ότι την Κυριακή, ο αφέντης λαός θα στείλει στον δεύτερο γύρο των εκλογών δύο εκ των τριών βασικών διεκδικητών της προεδρίας κι ο ένας εκ των δύο θα είναι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Ο κ. Δαμιανού απηύθυνε έκκληση στον κόσμο της Αριστεράς αλλά και στον κάθε δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη να συμπορευτεί με την υποψηφιότητα Μαυρογιάννη καθώς όση δύναμη εξασφαλίσει την πρώτη Κυριακή θα την ανταποδώσει με νίκη την πρώτη του Μάρτη προς όφελος του κυπριακού λαού.

Κάθε αποχή αποτελεί διπλή ψήφο προς τους κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Χριστοδουλίδη, ανέφερε ο κ. Δαμιανού.
Τόνισε παράλληλα ότι οποιαδήποτε ψήφος οπουδήποτε αλλού πέραν της μοναδικής υποψηφιότητας που συγκεντρώνει πραγματικές δυνατότητες εκλογής, του Ανδρέα Μαυρογιάννη, δυστυχώς θα επιμετρήσει προς όφελος των δύο συναγερμικών υποψηφίων.

Ο κ. Δαμιανού, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, σε τουλάχιστον τριάντα δημοσκοπήσεις, οι πρώτοι κατέληξαν να είναι τρίτοι κι οι δεύτεροι και τρίτοι έλαβαν τελικά εντολή να κυβερνήσουν τον τόπο.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.