Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Κυριάκος Χατζησάββας 47 χρόνων από την Αγία Νάπα εναντίον του οποίου διενεργήθηκε την Κυριακή το πρωί απόπειρα φόνου.
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Αντρέας Κωνσταντίνου «γύρω στις πέντε σήμερα το πρωί λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας για ύπαρξη τραυματισμένου ατόμου στον ισόγειο χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων “Μεζαρίνα” που βρίσκονται στην οδό Τεύκρου Ανθία στην Αγία Νάπα».
 
Πρόσθεσε ότι «στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας όπου και εντόπισαν αιμόφυρτο σε λίμνη αίματος στο έδαφος ένα άτομο που έφερε τραύμα από πιθανόν ένα πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι. Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο τραυματίας είναι ο Κυριάκος Χατζησάββας 47 χρόνων από την Αγία Νάπα».
 
Ο Χατζησάββας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου ωστόσο επειδή η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς εξαιρετικά κρίσιμη, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή και εμπειρογνώμονες της Δύναμης πραγματοποίησαν έρευνες και εξετάσεις για διαλεύκανση της υπόθεσης. Οι εξεταστές της Αστυνομίας έχουν παραλάβει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από γειτονικούς χώρους, τα οποία ενδεχομένως να αποκαλύψουν τον δράστη ή τους δράστες της απόπειρας φόνου.
 
Σημειώνεται ότι εναντίον του Κυριάκου Χατζησάββα σημειώθηκε απόπειρα φόνου και το 2008 και πάλι στην Αγία Νάπα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.