Δείτε πότε αρχίζουν τα μαθήματα του Ανοικτού Σχολείου Λάρνακας

Στις 29 Οκτωβρίου αρχίζουν τα μαθήματα του Ανοικτού Σχολείου του Δήμου Λάρνακας για τη σχολική χρονιά 2018 – 2019.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ Γιάννα Νικολάου Διευθύντρια Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας φέτος το Σχολείο διανύει την 9η χρονιά λειτουργίας του και προσφέρει ποικίλες δραστηριότητες ποιότητας, τόσο για παιδιά και εφήβους, όσο και για ενήλικες. Το Ανοικτό Σχολείο είναι ένας πρωτοποριακός θεσμός, ο οποίος υπηρετεί τη διά βίου μάθηση και την ενεργή συμμετοχή των δημοτών στα κοινά, με απώτερο στόχο τη δημιουργική απασχόληση κατά τις ελεύθερες ώρες, την επιμόρφωση παιδιών και ενηλίκων, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την αναβάθμιση του πολιτιστικού επιπέδου της κοινωνίας των πολιτών».

Anoiktosholeio Lca 3

Κατά τη περσινή σχολική χρονιά 2017  – 2018, είπε, συμμετείχαν στο σχολείο πέραν των 1000 ατόμων, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στη μέχρι σήμερα πορεία του Ανοικτού Σχολείου.

Για τη σχολική χρονιά 2018 – 2019 προσφέρονται περίπου 40 διαφορετικές δραστηριότητες και αναμένεται να δημιουργηθούν γύρω στις 100 ομάδες. Μεταξύ των δραστηριοτήτων που προσφέρονται είναι ρομποτική, πιλάτες, ζωγραφική, μπαλέτο, βοτανολογία, διάφορες γλώσσες, beach tennis, yoga, photoshop, θέατρο, μαγειρική/ζαχαροπλαστική για παιδιά και ενήλικες,  φωτογραφία,  πινγκ – πονγκ και άλλα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για  εγγραφές από τη Γιάννα Νικολάου, Διευθύντρια του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας στα τηλέφωνα 24816560, 99817979 και  στο website του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας, www.asdlarnakas.com

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.