Αυτός είναι ο πολιτικός πολιτισμός της παράταξης του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Δεν είναι κάτι καινούργιο στα μάτια και στα αυτιά του κυπριακού λαού και όπως φαίνεται όσο πλησιάζουν οι προεδρικές εκλογές το «στράτευμα» του Νίκου Αναστασιάδη επιστρατεύει κάθε όπλο του για να καταφέρει να γλιτώσει από τις αλήθειες που όπως φαίνεται, καίνε πολύ την κυβέρνηση ΔΗΣΥ – Αναστασιάδη.


Για ακόμη μία φορά ο εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ δεν άφηνε κανέναν να μιλήσει. Αρχικά διέκοπτε συνεχώς τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ Γιώργο Λουκαΐδη, ρίχνοντας φυσικά ξανά όλες τις ευθύνες των λαθών της κυβέρνησης ΔΗΣΥ – Αναστασιάδη στην προηγούμενη κυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια. Ναι, το γνωστό παραμύθι!

Έπειτα συνέχισε διακόπτοντας την εκπρόσωπο του υποψηφίου προέδρου Νικόλα Παπαδόπουλου, κ. Κουκκίδου, σε σημείο που αναγκάστηκε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Σταύρος Κυπριανού, να τον ρωτήσει εάν ήταν καλός και φρόνιμος μαθητής στο σχολείο.

Πάρτε ασπίδες και ωτοασπίδες, γιατί όπως φαίνεται οι χαλκευμένες ειδήσεις ΔΗΣΥ και ο στρουθοκαμηλισμός έχει πολύ δρόμο ακόμη.
Λούθερ