Δεν δόθηκε καμία άδεια για έργα στο Πέργαμος, ξεκαθαρίζουν οι Βρετανικές Βάσεις

Έλα στο Google News

Οι Βρετανικές Βάσεις κρατούν αυστηρή στάση όσο αφορά μη εξουσιοδοτημένα κατασκευαστικά έργα και υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί για τη χορήγηση άδειας για την εκτέλεση τέτοιων έργων εντός των περιοχών που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα τους, ξεκαθαρίζει η διοίκηση των Β.Β σε σχέση με το θέμα της καταστροφής της γραμμής του νερού στο Πέργαμος.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι Βρετανικές Βάσεις «δεν δόθηκε καμία άδεια, ούτε προφορική ούτε άλλη και ως εκ τούτου μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε αποκαταστήσει την περιοχή».

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης η ανάγκη τήρησης των νόμων και των κανονισμών των Βρετανικών βάσεων από όλους στην εν λόγω κοινότητα. «Αναμένουμε από όλους στην κοινότητα μας να τηρούν τους νόμους και τους κανονισμούς μας και είμαστε έτοιμοι να λάβουμε μέτρα επιβολής εναντίον όλων εκείνων που δεν το κάνουν» αναφέρεται ενδεικτικά.

Χθες, το «υπουργείο εξωτερικών» των κατεχομένων καταδίκασε τη στάση των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, αναφέροντας ότι δεν μπορούν να ανεχτούν την παροχή υπηρεσιών από το ψευδοκράτος στους Τουρκοκύπριους που ζουν στο Πέργαμος.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.