Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπος μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ για την επόμενη μέρα μετά το διαζύγιο με τον προπονητή, Σάββα Δαμιανού.

Αναλυτικά: “Δεν έχουμε σίγουρο άλλο προπονητή. Θα πρέπει να αρχίσουμε από το μηδέν. Τον ευχαριστούμε για ότι πρόσφερε στην ομάδα μας. Πήρε μια απόφαση. Έφυγε σαν φίλος. Έχουμε να ανέβουμε ένα βουνό, να βρούμε ένα προπονητή και να ξεκινήσουμε προγραμματισμό. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά η επόμενη. Ξέρουμε τις δυσκολίες, θα παλέψουμε. Στόχος μας είναι να είναι η ομάδα υγιής. Προχωράμε. Θα είναι δύσκολες οι επόμενες μέρες για να βρούμε προπονητή. Δεν υπάρχει τίποτα ακόμα. Θα μπούνε κάποια ονόματα σε μια λίστα και θα προχωρήσουμε. Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα είναι Κύπριος ή ξένος. Θα δούμε τις περιπτώσεις. Η μικρή λίστα που θα μείνει στο τέλος, θα κάνουν οι προπονητές μια κουβέντα με τον πρόεδρο και θα προχωρήσουμε”.

Ποδοσφαιριστές: “Έχουν γίνει ήδη προτάσεις σε παίκτες μας που θεωρούμε ότι πρέπει να μείνουν στην Αλκή. Δεν έχουμε πάρει κάποιες απαντήσεις. Οι προτάσεις που έγιναν, έγιναν με αυξημένες απολαβές, 15-20%. Κάναμε την υπέρβαση. Αν δεν έρθουν να απαντήσουν, τότε για μας θα θεωρούνται λήξαν. Δεν θα περιμένουμε για πάντα τον οποιονδήποτε, ποδοσφαιριστές υπάρχουν πολλοί. Έχουμε σήμερα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Αλέξη Θεοχάρους και τον Κώστα Χαραλάμπους και σιγά σιγά γίνονται κινήσεις να ανανεωθούν οι Κύπριοι. Έχουμε κάνει πρόταση στον Ντίλαν και τον Φαμπρίτσιο και σε κάποιους άλλους από τον κορμό της ομάδας”