Δεν έφερε προστατευτικό κράνος ο 25χρονος που έχασε τη ζωή του στην Ξυλοφάγου

Δεν έφερε προστατευτικό κράνος ο Αντρέας Κότα, 25 ετών που έχασε σήμερα τα ξημερώματα τη ζωή του σε τροχαία οδική σύγκρουση στην Ξυλοφάγου, όταν προσέκρουσε με τη μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα του σε σκυβαλοφόρο όχημα.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΣε δηλώσεις του ο Αντρέας Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου είπε ότι «σε οδική σύγκρουση που έγινε γύρω στις 02.45 σήμερα το πρωί στη Ξυλοφάγου έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Κότα, 25 ετών από τη Ξυλοφάγου. Το θύμα οδηγούσε την μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα του στην οδό Μιχάλη Βραχίμη στη Ξυλοφάγου, με κατεύθυνση προς τον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς».

Πρόσθεσε ότι «κάτω από συνθήκες που διερευνώνται προσέκρουσε σε σκυβαλοφόρο το οποίο οδηγούσε 45χρονος από τη Λάρνακα. Από την πρόσκρουση το θύμα εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ενώ η μοτοσικλέτα καταστράφηκε ολοσχερώς λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε αμέσως μετά τη σύγκρουση».

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου «το θύμα δεν έφερε προστατευτικό κράνος ενώ στον οδηγό του σκυβαλοφόρου έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Αμμοχώστου».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου είπε πως «η Αστυνομία άμεσα επισκέφθηκε τη σκηνή, έχει κάνει όλες τις εξετάσεις που έπρεπε να γίνουν και έχουν περισυλλεγεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τεκμήρια και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις που αναλογούν σε τέτοιου είδους υποθέσεις».

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του σκυβαλοφόρου συνελήφθη γύρω στις 11:00.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.