Δεν εμβολιάστηκε κρυφά ο ακροδεξιός ηγέτης της Αυστρίας και παρουσιάζει πιστοποιητικό απουσίας αντισωμάτων

Ο αρχηγός της αυστριακής άκρας δεξιάς, ο Χέρμπερτ Κικλ, εμφανίσθηκε στην τηλεόραση με πιστοποιητικό που αποδεικνύει ότι δεν έχει αντισώματα στην Covid-19 για να τερματίσει τις φήμες που τον θέλουν να έχει εμβολιαστεί “μυστικά”.

Ακραιφνής αντιεμβολιαστής, ο αρχηγός του Αυστριακού Κόμματος της Ελευθερίας (FPO) κάλεσε τους δημοσιογράφους για να αποκρούσει αυτό που χαρακτήρισε “μετωπική επίθεση κατά της αξιοπιστίας του”, τον “θόρυβο” που δημιούργησε ένας “πολιτικός του αντίπαλος” διαδίδοντας ότι εμβολιάστηκε μυστικά, προδίδοντας αυτό που διαλαλεί δημόσια εδώ και μήνες, δηλαδή την αντιεμβολιαστική του “θέση”.

Θεωρώντας το απαράδεκτο, κατέθεσε μήνυση κατά του προσώπου που θεωρεί υπεύθυνο. Και για να αποκαταστήσει την …αξιοπρέπειά του, ο Χέρμπερτ Κικλ, που ήταν Υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο που τον δείχνει να δίνει δείγμα αίματος και στην συνέχεια τον γιατρό που πιστοποιεί την απουσία αντισωμάτων.

Αντίγραφο του πιστοποιητικού διανεμήθηκε στους δημοσιογράφους. “Πολεμώ το σύστημα της κάστας που εγκαθιδρύθηκε στην Αυστρία εξαιτίας του κορωνοϊού…Τώρα, έχουμε βάλει πιο ψηλά τους εμβολιασμένους που κυριαρχούν απέναντι στους ανεμβολίαστους, που στερούνται ελευθεριών”, ανέφερε.

Από τις αρχές του Οκτωβρίου, μόνο οι εμβολιασμένοι και αυτοί που έχουν αναρρώσει θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε στάδια και αίθουσες θεαμάτων στην Βιέννη. Οι ανεμβολίαστοι δεν θα έχουν πρόσβαση, ακόμη και αν παρουσιάσουν αρνητικό τεστ.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.