Δεν γνωρίζουν στο ΥΠΕΞ αν η σύζυγος του Χριστοδουλίδη… παρουσιάζεται στην εργασία της

Από το υπουργείο στην προεκλογική του συζύγου της! Ενώ της ζητήθηκε να λάβει άδεια άνευ απολαβών, όπως συνέβη και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, η ίδια δεν αποδέχθηκε!

Δεν γνωρίζουν στο ΥΠΕΞ αν η σύζυγος του υποψηφίου για τις Προεδρικές, Ν. Χριστοδουλίδη, παρουσιάζεται στην εργασία της και εκτελεί κανονικά τα καθήκοντά της!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Χαραυγής», τις τελευταίες εβδομάδες η κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη φαίνεται να έχει αφιερωθεί στην προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της και να απουσιάζει πολλές ώρες από το γραφείο της…

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες μας, ενώ της ζητήθηκε να λάβει άδεια άνευ απολαβών, όπως συνέβη και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, η ίδια δεν αποδέχθηκε!

Η «Χαραυγή» επικοινώνησε με  το Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο ωστόσο δεν ήταν σε θέση να απαντήσει τι ακριβώς συμβαίνει και αν δόθηκε στην κα Καρσερά άδεια άνευ απολαβών ή όχι! Όπως μας λέχθηκε, ο μεν Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης δεν ήταν σε θέση να απαντήσει, αφού, όπως είπε, δεν είναι ο αρμόδιος για να δίνει άδειες στο προσωπικό, ενώπιον δε της διεύθυνσης του Υπουργείου δεν υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση.

Με δυο λόγια, το Υπ. Εξωτερικών δεν ήταν σε θέση να απαντήσει κατά πόσο η κα Καρσερά βρίσκεται σε κανονική ή όχι άδεια… Ή κάποιοι νίπτουν τα χείρας ή δεν γνωρίζει η δεξιά τους τι ποιεί η αριστερά τους!

Μιχάλης Μιχαήλ

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.