Ο διεθνής τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ για την δύσκολη χρονιά λόγω του τραυματισμού του, η βοήθεια που έλαβε από τον Αριάν Μπεκιάι στην Εθνική και το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο της Ομόνοιας.

Αναλυτικά: “Ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είσαι θετικός ανά πάσα στιγμή να αντιμετωπίσεις ότι προκύψει. Πέρασαν πέντε μήνες από την επέμβαση και είμαι πάρα πολύ καλά. Μπήκα σε κανονικούς ρυθμούς και μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα είμαι απόλυτα έτοιμος”.

Βοήθεια από Αριάν Μπεκιάι: “Είχα πολλή βοήθεια σε όλους τους τομείς. Με βοήθησε πολύ και η Εθνική μέσω του Αριάν Μπεκιάι. Στάθηκαν πολλά άτομα δίπλα μου για να δουλέψω σωστά”.

Δυνατός τη νέα χρονιά: “Είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαι καλύτερος από προηγούμενες χρονιές. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω κάποια πράγματα τώρα που δεν είχα παιχνίδια”.

Η απαγοήτευση των οπαδών: “Ο κόσμος της Ομόνοιας απογοητεύτηκε ακόμα περισσότερο, όπως όλοι μας. Με τα λόγια τους μου δίνουν δύναμη, μου λένε ότι με χρειάζεται η ομάδα και με κάνουν να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά”.

Η Ομόνοια ετοιμάζεται να μπει σε μια νέα βάση τις επόμενες μέρες: “Είμαι πολύ αισιόδοξος πως η Ομόνοια κάποια στιγμή θα φτάσει εκεί που της αρμόζει. Αλλά για να φτάσεις εκεί χρειάζεται μια σωστή αρχή. Ουσιαστικά ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Εμένα δεν μου αρέσει αυτή η διχόνοια που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο και τη νέα διοίκηση. Αυτά κάνουν κακό. Θα ήθελα μετά την καταστατική συνέλευση θα προχωρήσουμε όλοι μαζί για να ξεκινήσει θετικά η χρονιά. Η Ομόνοια πέρασε τόσα πολλά που αν αρχίσουμε πάλι τις διχόνοιες δεν θα καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί που πρέπει”.

Εθνική Κύπρου: “Μ’ αρέσει που ο Ραν Μπεν Σιμόν δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν καλό αλλά ο προπονητής προσπαθεί να δει ποιοί παίκτες μπορούν να βοηθήσουν. Ελπίζω στο μέλλον να μπορέσουμε να έχουμε μια διάκριση. Είναι πολύ δύσκολο φυσικά, είναι πολλές οι απαιτήσεις σε αυτό το επίπεδο και κάθε παίκτης πρέπει να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί”.