Με την 3η και 4η εμφάνιση της θα αρχίσει η Ομόνοια

Η Ομόνοια θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρωτάθλημα φορώντας την 3η και 4η εμφάνισή της. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης λόγω της κατάστασης με την πανδημία του κορονοϊού σημειώθηκε καθυστέρηση στις διαδικασίες για τις δύο πρώτες εμφανίσεις της ομάδας και δεν είναι δυνατό της παραλάβει πριν από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια των «πρασίνων».

«Ως εκ τούτου, η ομάδα μας, θα αγωνιστεί στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου με την 3η (κόκκινη) και 4η (λαχανί) επίσημη εμφάνιση. Εκτιμούμε πως την 1η (πράσινη) και 2η (άσπρη) επίσημη εμφάνιση θα τις παραλάβουμε εντός Σεπτεμβρίου και άμεσα θα χρησιμοποιηθούν στους επίσημους αγώνες και θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου μας. 


Υπενθυμίζουμε πως έχει ήδη παρουσιαστεί η 1η επίσημη αγωνιστική μας εμφάνιση, πάνω στην οποία ξεχωρίζει το μεγάλο και επιβλητικό τριφύλλι, αλλά και τα ονόματα φιλάθλων και υποστηρικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως και τα ονόματα φιλάθλων μας που δυστυχώς δεν βρίσκονται σήμερα μαζί μας και παρακολουθούν την αγαπημένη μας ομάδα από ψηλά», προσθέτει η σχετική ανακοίνωση.