Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε ο ΚΟΑ το αίτημα της Ομόνοιας για παραχώρηση του Μακαρείου σταδίου δημιούργησε ερωτηματικά σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις του Οργανισμού.

Με την απάντηση που έδωσε στη διοίκηση του «τριφυλλιού» ήταν φως φανάρι ότι ΔΕΝ ήθελε να ικανοποιήσει το αίτημα. Υπενθυμίζω απλώς ότι παραχωρούσε το γήπεδο υπό την προϋπόθεση ότι η Ομόνοια θα αναλάμβανε το κόστος, με ένα σημαντικό κονδύλι, για να γίνουν τα έργα που ζητούσε η Αστυνομία, κάτι που δεν ζητήθηκε από τις άλλες ομάδες που χρησιμοποιούν το Μακάρειο.

Το θέμα επανήλθε στο προσκήνιο με τις χθεσινές τοποθετήσεις του προέδρου του ΚΟΑ στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης προσπάθησε να υπερασπιστεί τους χειρισμούς του Οργανισμού, όμως πέτυχε ακριβώς το αντίθετο.

Διότι οι ατάκες του τύπου «τους είπαμε πιάστε το, μας είπαν χαλάστε το» είναι πιασάρικες, αλλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν πείθουν. Η αλήθεια είναι ότι ο όρος που έθεσε ο ΚΟΑ στην Ομόνοια για παραχώρηση του γηπέδου ήταν αποτρεπτικός και συν τοις άλλοις έδειχνε άνιση μεταχείριση, από τη στιγμή που εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Κατά τ’ άλλα ο κ. Μιχαηλίδης, εμμέσως πλην σαφώς, προανήγγειλε την απάντηση που θα λάβει η διοίκηση της Ομόνοιας στο αίτημά της για κατεδάφιση του Μακαρείου και ανέγερση νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στο χώρο, με την αρωγή της Πολιτείας και δικά της έξοδα. Η οποία θα είναι ένα μεγαλοπρεπές όχι.

«Δεν έχουμε διάθεση να το χαλάσουμε, δεν είναι πολιτική του κράτους αυτή…» ήταν η σχετική τοποθέτηση. Τα συμπεράσματα δικά σας

Γιώργος Χατζηαντώνης