Ο εκπρόσωπος του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και το προβάδισμα της ομάδας του τριών βαθμών στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Αναλυτικά: “Ο ενθουσιασμός πρέπει να κατευνάσει. Δεν πετύχαμε τίποτα. Το μόνο κέρδος από χθες είναι η ψυχολογική τόνωση. Δώσαμε συνέχεια στο μομέντουμ που είναι αρκετά θετικό. Είμαστε σοβαροί, μετρημένοι, πρέπει να πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς για να κόψουμε πρώτοι το νήμα. Δεν πήραμε το πρωτάθλημα σήμερα, είναι η πραγματικότητα”.

Δυο 4αρες στον πρωτάθλητη των τελευταίων ετών: “Ο κόσμος έχει βιώσει πολλά. Κρατάει και αυτός μικρή βαλίτσα. Ηταν αθλητορπεπής. Μια διακοπή που είναι οφέλιμη για μας. Θα καθαρίσει το μυαλό μας με τους συνεχόμενους αγώνες. Θα επανέλθουμε πιο ήρεμοι και αποφασισμένοι.

Απουσίες: “Σακέτι έχει πρόβλημα στην ποδοκνημική. Φυσικά είναι τιμωρημένος με κάρτες. Ολοι είναι ετοιμοπόλεμοι. Εκτός θα είναι και ο Μάριος Στυλιανού”

Αντίδραση Αυγουστή για το Fair Play και την τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ: “Για να είμαστε ρεαλιστές. Καταρχάς τη μπάλα κρατούσαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ ενώ ήταν κάτω ο Πολιάκοφ. Ακολούθως όταν πήραν την κατοχή οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα ο ποδοσφαιριστής σηκώθηκε. Δεν αντιλήφθηκαν την φάση. Δεν υπήρχε σκοπιμότητα αφού αυτό αποδεικνύεται και από την αντίδραση του προπονητή μας Σωφρόνη Αυγουστή. Θεωρώ σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν κρίθηκε απο την διαιτησία”.

Για τις τοποθετήσεις του κ. Πετεβίνου για τον Απόλλωνα: “Είναι ιδιαίτερο πως ο κύριος αντίπαλος αναγνωρίζει την αξία του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα. Το ίδιο έπραξα και εγώ στο παιχνίδι του Τσιρείου πριν από μερικές βδομάδες, συγχαίροντας ποδοσφαιριστές και μέλη του ΑΠΟΕΛ”.