Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ για το θέμα προπονητή αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά:  “Έχει γίνει αξιολόγηση αρκετών προπονητών. Τελικά καταλήξαμε στον κύριο Ολίβα. Ο Άνχελ Γκόμεζ συνεργάστηκε με τον Ολίβα στην Εσπανιόλ. Έχει άποψη για την δουλειά του και τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Ο Ολίβα προέρχεται από ένα πρωτάθλημα που για πολλούς είναι το κορυφαίο. Έχει φιλοδοξίες ότι μπορεί να πετύχει. Ο Ολίβα θα έρθει την Τετάρτη στην Κύπρο. Έχει ενημερωθεί για την Ομόνοια και το σημείο που βρίσκεται τώρα η ομάδα. Θα μάθει κι΄άλλα στην πορεία. Το σημαντικό είναι να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί το συντομότερο. Άμεσος στόχος είναι να στελεχωθεί το υπόλοιπο τιμ. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε τους υπόλοιπους. Αρκετά πράγματα θα τρέξουν αυτήν την βδομάδα. Έχουμε πολλή δουλειά τον Ιούνιο. Μετά την πρόσληψη του προπονητή θα προχωρήσουμε με πιο έντονους ρυθμούς τον προγραμματισμό. Ο Ολίβα έχει ενημερωθεί και είναι ικανοποιημένος με τις κινήσεις που έχουν γίνει. Έχει καθοριστεί μια συγκεκριμένη διαδικασία για τις μεταγραφές. Θα δούμε και το τμήμα σκάουτινγκ”

Για τους παίκτες που αποχωρούν: “Η μια περίπτωση είναι του Μαργκάσα. Έχει τεθεί εκτός πλάνων για αγωνιστικούς λόγους. Θα γίνει μια συνάντηση για να συζητήσουμε. Έχουμε ανακοινώσει κάποιες αποφάσεις για κάποιους περσινούς παίκτες. Την δεδομένη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Περισσότερα θα έχουμε τις επόμενες ημέρες”

Στόχοι: “Δεν θα μιλήσουμε για αγωνιστικούς στόχους τώρα. Ξεκίνησαν κάποια έργα στο Ηλίας Πούλλος. Υπάρχει και πλάνο για πολύ μεγαλύτερα έργα”