Από Δευτέρα αρχίζουν στα ΚΙΕ τα μαθήματα για τη σχολική χρονιά 2022-2023

Την έναρξη των μαθημάτων για τη σχολική χρονιά 2022-2023, από τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022, ανακοίνωσε η Υπηρεσία των Κρατικών Ινστιτούτων Επιμόρφωσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ενήλικοι/ες μαθητές/τριες, γονείς ανήλικων μαθητών/τριών και κηδεμόνες, αναμένεται να λάβουν σχετική ειδοποίηση από το ΚΙΕ, στο οποίο έκαναν την εγγραφή τους, σήμερα Παρασκευή.

Τα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης, τα οποία λειτουργούν από το 1959 με μεγάλη επιτυχία, παρέχουν σειρά μαθημάτων σε μαθητές/τριες και ενήλικες, τόσο σε αστικές και αγροτικές περιοχές, όσο και σε απομακρυσμένες περιοχές δίνοντας τη δυνατότητα για ίσες ευκαιρίες μάθησης και συμβάλλοντας στη διά βίου εκπαίδευση.

Στο μεταξύ, το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) ανακοίνωσε τη διενέργεια συμπληρωματικών εγγραφών στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (ΚΙΕ) για τη νέα σχολική χρονιά 2022-2023.

Οι εγγραφές θα διενεργούνται στα κατά τόπους ΚΙΕ, κατά την περίοδο 05/09/22 μέχρι 16/09/22.

Το Υπουργείο Παιδείας διευκρινίζει ότι η δημιουργία και λειτουργία νέων τμημάτων υπόκειται σε έγκριση από την Αρμόδια Αρχή.

Τα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης, παρέχουν σειρά απογευματινών/ βραδινών μαθημάτων σε μαθητές/- τριες όλων των βαθμίδων καθώς και σε ενήλικες, τόσο σε αστικά κέντρα όσο και σε αγροτικές περιοχές, τα οποία στεγάζονται σε δημόσια σχολεία Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης, στα οποία το κοινό μπορεί να αποτείνεται για εγγραφή και για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση για τις υπηρεσίες που παρέχονται.

Έναρξη συμπληρωματικών εγγραφών στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης

To Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) ανακοινώνει τη διενέργεια συμπληρωματικών εγγραφών στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (ΚΙΕ) για τη νέα σχολική χρονιά 2022-2023.

Οι εγγραφές θα διενεργούνται στα κατά τόπους ΚΙΕ από τις 05/09/22 μέχρι τις 16/09/22.

Διευκρινίζεται ότι η δημιουργία και λειτουργία νέων τμημάτων υπόκειται σε έγκριση από την Αρμόδια Αρχή.

Τα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης, παρέχουν σειρά απογευματινών/βραδινών μαθημάτων σε μαθητές/-τριες όλων των βαθμίδων καθώς και σε ενήλικες, τόσο σε αστικά κέντρα όσο και σε αγροτικές περιοχές, τα οποία στεγάζονται σε δημόσια σχολεία Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης, στα οποία το κοινό μπορεί να αποτείνεται για εγγραφή και για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση για τις υπηρεσίες που παρέχονται.

Επισυνάπτεται κατάλογος με τα δημόσια σχολεία στα οποία λειτουργούν ΚΙΕ, ανά επαρχία, με τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.