Και δεύτερος ποδοσφαιριστής στο Αρχηγείο για κατάθεση

Και δεύτερος ποδοσφαιριστής καλέστηκε για κατάθεση στο ΤΑΕ Αρχηγείου μετά τη σύλληψη 30χρονου ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας χθες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έπαιξε σε δύο αγώνες για τους οποίους έφθασαν κόκκινοι φάκελοι. 


Ο ποδοσφαιριστής που συνελήφθη χθες έδωσε την κατάθεση του και φαίνεται πως έπεισε με τους ισχυρισμούς του. Έτσι ο ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει καμιά κατηγορία.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου, συνεχίζουν να αξιολογούν όλα τα στοιχεία που καταγράφονται από την UEFA, ενώ δεν θεωρείται απομακρυσμένο σενάριο να ακολουθήσει νέα σύλληψη.

Φάκελο για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε αγώνα Β΄ Κατηγορίας στο ποδόσφαιρο ανάμεσα σε Αρη και Καρμιώτισσα, παρέλαβε η ΚΟΠ.

Όπως αναφέρει χθεσινή της ανακοίνωση, η ΚΟΠ έχει παραλάβει από το αρμόδιο τμήμα της UEFA έκθεση που αφορά ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στον αγώνα μεταξύ των ομάδων του Άρη Λεμεσού με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών που έγινε στις 12 Ιανουαρίου 2020.

Ο αγώνας αφορούσε την 13η αγωνιστική για τον πρώτο όμιλο της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2019-2020 και έχει ήδη σταλεί στην αστυνομία για εξέταση το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020.

Σημειώνεται πως στις 11 το πρωί άρχισε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης η κρίσιμη συνάντηση μεταξύ ΚΟΠ, διαιτητών, Αστυνομίας και υπουργού, όπου θα αποφασιστούν μέτρα για την ασφάλεια των διαιτητών, οι οποίοι θα ανακοινώσουν εάν επιστρέφουν στα γήπεδα την ερχόμενη Τετάρτη.
Σε δηλώσεις τους πριν την έναρξη της συνάντησης Υπουργός Δικαιοσύνης και Αρχηγός της αστυνομίας εμφανίστηκαν αισιόδοξοι οτι μετά το πέρας της συνάντησης θα υπάρξει “ασπρος κάπνός” σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σημειώνεται οτι μετά το πέρας της συνάντησης θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στον Σύνδεσμο διαιτητών ούτως ώστε να ληφθεί απόφαση εάν θα άρουν την επ’ αόριστον αποχή από το πρωτάθλημα.