Διαδικτυακή εκπομπή αγάπης για τον ουκρανικό λαό από την Digital TV


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Την Παρασκευή, 27 Μαΐου, η ώρα 19:30, στεκόμαστε δίπλα στον ουκρανικό λαό με μια διαδικτυακή εκπομπή που θα προβληθεί από την πλατφόρμα της Digital και θα στηριχθεί παράλληλα από τα ΜΜΕ της Κύπρου.

Img 7154 1

Παρουσιαστές θα είναι η Βασιλική Χατζηαδάμου και ο Άλεξ Παναγή, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από Κύπρο και Ελλάδα, τόσο ζωντανά στο στούντιο της Digital, όσο και μέσω μαγνητοσκοπημένων μηνυμάτων.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κος. Νίκος Αναστασιάδης, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα. Αννίτα Δημητρίου και η Ευρωπαία Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων κα. Στέλλα Κυριακίδου, θα απευθύνουν το δικό τους μήνυμα, σε μια βραδιά με καθαρά φιλανθρωπικό “χαρακτήρα”.

Καθόλη τη διάρκεια, το κοινό μπορεί να ενισχύσει οικονομικά με εισφορές τον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοίξει ειδικά για τον σκοπό αυτό η Κυπριακή Δημοκρατία, καθώς και το λογαριασμό του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού ο οποίος στηρίζει πρόσφυγες που φτάνουν από την Ουκρανία στην Κύπρο.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Γραφείου του Επιτρόπου του Πολίτη και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.