Διαδικτυακή ενημέρωση των νεοεισερχόμενων φοιτητών του Τμήματος Καλών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ

Έλα στο Google News

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) διοργανώνει αύριο Πέμπτη, 15 Ιουλίου, διαδικτυακή ενημέρωση προς τους νεοεισερχόμενους φοιτητές τού Τμήματος Καλών Τεχνών για όλα όσα αφορούν τις σπουδές τους και τη φοιτητική ζωή στο ΤΕΠΑΚ.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί από τις 18:00 μέχρι τις 19:30, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom και χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει ενημέρωση από πλευράς της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας και αρχίζει στις 18:00 και ολοκληρώνεται στις 18:45, ενώ το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει την ενημέρωση από πλευράς του Τμήματος, η οποία αρχίζει στις 18:45 και ολοκληρώνεται στις 19:30.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/89527162847?pwd=Q0phMFJIMUdsVVFieFFUSHFNSGRBZz09 και εισάγοντας τα ακόλουθα στοιχεία:

Meeting ID: 895 2716 2847

Passcode: 221033

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοίνωσε στις 12 Ιουλίου τα αποτελέσματα των Εξετάσεων για εισαγωγή στο Τμήμα Καλών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ, το οποίο εξέδωσε μια σειρά από οδηγίες προς όσους εξασφάλισαν θέση αναφορικά με την εγγραφή/κράτηση θέσης, υποβολή αίτησης για φοιτητική εστία, κ.ά. Όλες οι οδηγίες βρίσκονται αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις δουν πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.cut.ac.cy/faculties/aac/far/announcements/article/?contentId=448970

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν, με μεγάλη επιτυχία, άλλες δύο τέτοιου τύπου ενημερώσεις από την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας και τα διάφορα Τμήματα του Πανεπιστημίου, κατά τη διάρκεια των οποίων οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις και να πάρουν απαντήσεις, σε πραγματικό χρόνο.

Παρακολούθησε λοιπόν την ενημέρωση της Πέμπτης και μάθε όλα όσα θα ήθελες να γνωρίζεις για τη φοίτησή σου σ’ ένα από τα 54 καλύτερα νέα πανεπιστήμια παγκοσμίως, σύμφωνα με τη διεθνή κατάταξη Times Higher Education (THE) Young University Rankings 2021, η οποία δημοσιεύθηκε μόλις πρόσφατα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας στο Τηλ.: +357 25 002710/11 και μέσω Email: [email protected]

 

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.