Διαδικτυακή συμβουλευτική παιδιών και ενηλίκων μέσω skype προσφέρει ο Δήμος Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας σε συνεργασία με την Εκπαιδεύτρια Ψυχολογίας του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας Λουΐζα Μιχαήλ διεξάγουν διαδικτυακή συμβουλευτική παιδιών και ενηλίκων Δήμου Λάρνακας μέσω skype στον λογαριασμό Skype name: Louiza Michael louiza-m, με στόχο την στήριξη και την ψυχοεκπαίδευση εν καιρώ πανδημίας».

Θα διεξάγονται προγραμματισμένες διαδικτυακές συναντήσεις ατομικές ή σε ομάδες με μέγιστο αριθμό τριών συμμετεχόντων, διάρκειας 45 λεπτών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν στο email symvouleutiki.asdl@gmail.com το ονοματεπώνυμο τους, την ημερομηνία γέννησης, το email και το αίτημα συμβουλευτικής υποστήριξης που τους ενδιαφέρει».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «σε περίπτωση που το αίτημα αφορά ανήλικο, το email με το αίτημα θα πρέπει να σταλεί από τον γονέα/ ή και τον κηδεμόνα ο οποίος θα δίνει την συγκατάθεση του. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μόνο μετά από πρόσκληση από το Skype name της κας. Μιχαήλ.

Σημειώνεται ότι «βάση του Νόμου περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων, τα στοιχεία των ενδιαφερομένων θα χρησιμοποιηθούν μονό μέσα στα πλαίσια των αναγκών της διαδικτυακής συμβουλευτικής παιδιών και ενηλίκων».