Διαδικτυακό Ψήφισμα – #Right2Cure: Όχι κέρδη από την πανδημία. Εμβόλια και θεραπεία για όλους.

Καθώς η διεθνής επιστημονική κοινότητα εργάζεται για την ανάπτυξη εμβολίου κατά του κορονοϊού, γίνεται επιτακτική η ανάγκη αυτό το εμβόλιο να φτάσει σε κάθε άνθρωπο πάνω στον πλανήτη και όχι να καταστεί ένα νέο εμπόρευμα στα χέρια της φαρμακευτικής βιομηχανίας προσιτό για λίγους.

#Right2Cure

Καθώς η διεθνής επιστημονική κοινότητα εργάζεται για την ανάπτυξη εμβολίου κατά του κορονοϊού, γίνεται επιτακτική η ανάγκη αυτό το εμβόλιο να φτάσει σε κάθε άνθρωπο πάνω στον πλανήτη και όχι να καταστεί ένα νέο εμπόρευμα στα χέρια της φαρμακευτικής βιομηχανίας προσιτό για λίγους. Το ΑΚΕΛ μαζί με άλλα κόμματα της Ομάδας της Αριστεράς στο ευρωκοινοβούλιο αρχίζουμε σήμερα πανευρωπαϊκή εκστρατεία ζητώντας αυστηρή νομοθεσία ώστε τα εμβόλια και οι θεραπείες ενάντια στην πανδημία να κατοχυρωθούν ως καθολικό δημόσιο αγαθό, ελεύθερα προσβάσιμο σε όλους. Στηρίξτε την εκστρατεία μας, υπογράφοντας ηλεκτρονικά στο https://www.right2cure.eu/el#Right2Cure: No Profit on Pandemics. Vaccine and treatment for all

Gepostet von ΑΚΕΛ – AKEL am Dienstag, 23. Juni 2020

Το ΑΚΕΛ μαζί με άλλα κόμματα της Ομάδας της Αριστεράς στο ευρωκοινοβούλιο αρχίζουμε σήμερα πανευρωπαϊκή εκστρατεία ζητώντας αυστηρή νομοθεσία ώστε τα εμβόλια και οι θεραπείες ενάντια στην πανδημία να κατοχυρωθούν ως καθολικό δημόσιο αγαθό, ελεύθερα προσβάσιμο σε όλους.

Στηρίξτε την εκστρατεία μας, υπογράφοντας ηλεκτρονικά στο

#Right2Cure

Αντιμέτωποι με την πανδημία, ο καθένας έχει το δικαίωμα για θεραπεία. Συλλογικές απειλές χρειάζονται συλλογική αντιμετώπιση. Ερευνητές σε όλο τον κόσμο εργάζονται για ανάπτυξη εμβολίων και θεραπειών, συχνά χρησιμοποιώντας τεράστια ποσά από τα δημόσια ταμεία. Πνευματικά δικαιώματα, όπως πατέντες, δεν πρέπει να επιτρέπεται να περιορίζουν γρήγορη πρόσβαση σε εμβόλια και θεραπείες για όλους.