Διαδηλώνουν κατά του ψευδοκράτους και τιμούν το ΠολυτεχνείοΜαθητές και φοιτητές θα δώσουν και φέτος δυναμικά και μαζικά το «παρών τους» την Παρασκευή 15/11 στις αντικατοχικές εκδηλώσεις για την καταδίκη του ψευδοκράτους και τη Δευτέρα 18/11 στην εκδήλωση Μνήμης και Τιμής Πολυτεχνείου.

Οι εκδηλώσεις θα συνδιοργανωθούν από την Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών (ΠΣΕΜ) και την Παγκύπρια Ομοσπονδία Φοιτητικών Ενώσεων (ΠΟΦΕΝ). Στην Λευκωσία η αντικατοχική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 11:00 στο οδόφραγμα του ΟΡΦΕΑ και στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί αντικατοχική συναυλία. Προσυγκέντρωση στις 10:30 στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου.

Στις υπόλοιπες επαρχίες θα πραγματοποιηθεί μια κοινή Αντικατοχική Εκδήλωση – Εκδήλωση Μνήμης & Τιμής Πολυτεχνείου ως εξής: Στη Λεμεσό, στις 11:00, στο χώρο της Πλατείας Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητηρίου) και στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συναυλία. Προσυγκέντρωση στις 10:30 στο Παλιό Νοσοκομείο. Στη Λάρνακα, στις 11:00, στις Φοινικούδες. Στην Πάφο η ώρα 11:00, στο χώρο του Μνημείου «Μακαρίου Γ’ και Αντίστασης». Στην Αμμόχωστο, η ώρα 11:00, στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο Φρενάρους.