Στις 4 Δεκεμβρίου, σε μια τελετή βράβευσης όπου πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό μέγαρο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη και της συζύγου του Άντρη Αναστασίάδη, διακρίθηκε η Lidl Cyprus για την προσφορά της στον τομέα του Εθελοντισμού.

Η βράβευση της Lidl Cyprus αναδεικνύει την ευστοχία των κοινωνικών δράσεων που η εταιρεία ανέλαβε, με γνώμονα το κοινό καλό, την υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και την ανακούφιση πασχόντων συνανθρώπων μας. Η συνεχής στήριξη που παρέχει  η Lidl Cyprus στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας Αροδαφνούσα, με δράσεις που εντάσσουν το καταναλωτικό κοινό να συμμετάσχει ενεργά όπως το ‘Buy a Bag Carry the Cause’ απόφερε ουσιαστικούς καρπούς.


Η διάκριση του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Lidl Cyprus, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της εταιρικής της κουλτούρας, ενισχύει περαιτέρω τη δραστηριοποίηση της Lidl σε κοινωνικούς στόχους με προγράμματα που κάνουν τη ζωή των συνανθρώπων μας στην Κύπρο καλύτερη.

H Lidl Cyprus θα παραμείνει πιστή στο ΕΚΕ πρόγραμμα της και θα συνεχίσει να στηρίζει δράσεις όπου θα εντάσσουν και θα προάγουν τον εθελοντισμό στην Κύπρο.