• Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Κάθετα/ Ορίζοντας

Διαμαρτυρίες για τις αλλαγές στο ΡΙΚ Classic

Καλλιτέχνες αλλά και απλοί ακροατές κλασικής μουσικής, όπως πληροφορούμαστε, διαμαρτύρονται για την απόφαση του Ρικ να προχωρήσει σε αλλαγές στο κανάλι ΡΙΚ Classic με σκοπό τη μετάδοση αθλητικών αγώνων, ειδήσεων και καλούν και άλλους να πράξουν το ίδιο.

Σε επιστολές τους προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ δηλώνου ότι το ΡΙΚ Classic δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τον πολιτισμό με έμφαση στην κλασσική μουσική και πως η λειτουργία του ήρθε να γεμίσει ένα κενό που υπήρχε για δεκαετίες στο Κυπριακό ραδιόφωνο.

Χωρίς να παραγνωρίζουν τυχόν προβλήματα στο ΡΙΚ Classic ζητούν να γίνουν οι αναγκαίες διορθώσεις χωρίς όμως να αλλοιώνεται η ουσία του Προγράμματος και να επαναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο το ΡΙΚ Classic στην αρχική του μορφή.

Οι διαμαρτυρόμενοι καλούν και άλλους μουσικούς, καλλιτέχνες, όσους ασχολούνται με τον πολιτισμό όπως και όσους αγαπούν την κλασσική μουσική να εκφράσουν με τηλεφωνήματα, μέιλ ή με επιστολές τη διαμαρτυρία τους στον Πρόεδρο και στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ.

Αντρέας Παύλου

1568033638 Classical Music

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.