Διευκρινίσεις Δήμου Λάρνακας για κατάσταση μέρους παραλίας Φοινικούδων μετά από εκδήλωση

Διευκρινίσεις έδωσε σήμερα ο Δήμος Λάρνακας σε σχέση με την «άθλια» όπως τη χαρακτήρισε σε γραπτή ανακοίνωση του,  εικόνα που παρουσίαζε μέρος της παραλίας των Φοινικούδων χθες το πρωί μετά την εκδήλωση του «Φεστιβάλ Χρωμάτων».
 
Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι «παρόλο που λήφθηκαν όλες οι διαβεβαιώσεις από τους διοργανωτές προς το Δήμο Λάρνακας ότι ο χώρος θα καθαριζόταν μετά το πέρας της εκδήλωσης,  αυτό δεν τηρήθηκε καθόλου. Επιπλέον, η συμφωνία που έγινε και το ποσό που καταβλήθηκε από τους διοργανωτές προς το Δήμο Λάρνακας αφορούσε την καθαριότητα πέριξ του χώρου της εκδήλωσης και όχι το σημείο της εκδήλωσης, αφού αυτό ήταν ούτως ή αλλιώς υποχρέωση των διοργανωτών να το διατηρήσουν καθαρό».
 
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «τα συνεργεία του Δήμου Λάρνακας χθες το πρωί, με το πρώτο φως της μέρας και αντικρίζοντας το άθλιο θέαμα, κινητοποιήθηκαν και αποκατέστησαν την περιοχή με αποτέλεσμα να λειτουργήσουν όλα φυσιολογικά για τους λουόμενους».
 
Ο Δήμος Λάρνακας καταλήγει η ανακοίνωση «λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το προχθεσινό συμβάν, θα επιβάλει επιπρόσθετο ποσό χρέωσης προς τους διοργανωτές και επιφυλάσσει τα δικαιώματα του για παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον από τους ίδιους ή άλλους ενδιαφερόμενους».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.