Διέκοψε το συμβόλαιο με την PrimeTel και συζητά με τον ΚΟΑ για το Μακάρειο, κινήσεις που δείχνουν πολλά από την διοίκηση της Ομόνοιας.

Οι εξελίξεις που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες στα συγκεκριμένα θέματα ήταν πολλές και αναμένεται συνέχεια. Όσον αφορά στο θέμα των τηλεοπτικών, πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Ομόνοια ζήτησε διαφοροποίηση της συμφωνίας, επισημαίνοντας προς την PrimeTel ότι το συμβόλαιο δεν ανταποκρίνεται στο εκτόπισμα της ομάδας και υπογράφηκε όταν ο σύλλογος ήταν πνιγμένος στα χρέη και είχε ανάγκη. 


Ωστόσο, πήρε αρνητική απάντηση και αφού μελέτησε προσεκτικά το θέμα με το νομικό τμήμα αποφάσισε τον μονομερή τερματισμό του συμβολαίου. Λαμβάνοντας υπόψιν την τοποθέτηση της PrimeTel, που χαρακτηρίζει τα χθεσινά δημοσιεύματα ως παραπλανητικά, γίνεται αντιληπτό ότι οδεύουμε σε δικαστική διαμάχη. Κατά τ’ άλλα φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τρίτους, όμως δεν κατατέθηκε κάποια επίσημη πρόταση. Το θέμα της έδρας συζητήθηκε στη συνάντηση που πραγματοποίησε ο Σταύρος Παπασταύρου με τον πρόεδρο του ΚΟΑ στις 28 Φεβρουαρίου.

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας κοινοποίησε στον Ανδρέα Μιχαηλίδη το ζωηρό ενδιαφέρον για χρησιμοποίηση του Μακάρειου ως έδρα στη νέα περίοδο και είναι διατεθειμένη να προβεί σε βελτιώσεις στο στάδιο.

Παράλληλα, έχει σταλεί προς τον Οργανισμό εισήγηση για περαιτέρω συζήτηση του θέματος και αναμένει τον ΚΟΑ για να συνεχιστούν οι επαφές. Η κίνηση έγινε λόγω του ότι κρίθηκε ως μη συμφέρουσα η συμφωνία με τον ΓΣΠ και της αμετακίνητης στάσης των υπευθύνων του γηπέδου για αλλαγή των όρων της.

Σκοπός της διοίκησης είναι να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η Ομόνοια πατά πλέον γερά στα πόδια της, ορθώνει ανάστημα και είναι έτοιμη να διεκδικήσει εκείνα που της αξίζουν και να επανέλθει σε πρωταγωνιστική πορεία.