«Διεθνή αερογέφυρα» τουριστών υποσχέθηκε στα κατεχόμενα ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας

Σειρά επαφών και δηλώσεων πραγματοποιεί στα κατεχόμενα ο Τούρκος Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Νουρί Έρσοϊ. Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας υποσχέθηκε στα κατεχόμενα «διεθνή αερογέφυρα» τουριστών.

Στα πλαίσια του προγράμματος του στα κατεχόμενα, ο κ. Ερσόϊ συναντήθηκε με τον «αναπληρωτή πρωθυπουργό» και «υπουργό τουρισμού, περιβάλλοντος και πολιτισμού», Φικρί Ατάογλου.

Συναντώντας τον κ. Ατάογλου, ο κ. Έρσοϊ είπε ότι «πραγματοποιήσαμε με επιτυχία τις πρώτες μελέτες στο Ηνωμένο Βασίλειο όσον αφορά την προώθηση του τουριστικού δυναμικού της τδβκ στο εξωτερικό» όπως αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος. «Με το νέο αεροδρόμιο που θα τεθεί σε λειτουργία στο εγγύς μέλλον, κάνουμε προετοιμασίες ως Οργανισμός Προώθησης και Ανάπτυξης του Τουρκικού Τουρισμού για να αναδημιουργήσουμε τη διεθνή αερογέφυρα και να εξασφαλίσουμε τη ροή ξένων τουριστών. Από το 2023, θα εξασφαλίσουμε ικανοποιητική ροή ξένων τουριστών προς την τδβκ μέσω της Τουρκίας» πρόσθεσε.

Ο Τούρκος Υπουργός είπε ακόμη ότι το «μουσείο της βαρβαρότητας» που επαναλειτουργεί στα κατεχόμενα είναι πολύ σημαντικό «για να θυμόμαστε τι συνέβη στο παρελθόν».

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.