Δικηγορικό «Νίκος Χρ. Αναστασιάδης και συνεταίροι» – Εκπροσώπησαν τη Ryanair με ψεύτικα ονόματα

Για τη διάπραξη πειθαρχικών ή και ποινικών αδικημάτων ελέγχεται το δικηγορικό γραφείο «Νίκος Χρ. Αναστασιάδης και συνεταίροι», όπου οι κύριοι μέτοχοι είναι οι δυο θυγατέρες του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, και δυο δικηγόροι του γραφείου, γράφει σήμερα η εφημερίδα Φιλελεύθερος.

Η έρευνα εναντίον του συγκεκριμένου γραφείου κρίθηκε επιβεβλημένη μετά την έκθεση-καταπέλτη που εξέδωσε, την περασμένη Δευτέρα, ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε σχέση με την εμπλοκή του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας όσο και του δικηγορικού γραφείου που φέρει το όνομά του στις διαπραγματεύσεις για πώληση των Κυπριακών Αερογραμμών στην αεροπορική εταιρεία «Ryanair».

Την εταιρεία, όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα του Γενικού Ελεγκτή, εκπροσώπησε συγκαλυμμένα, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 31/10/2014 με τη διαπραγματευτική ομάδα του κράτους, το δικηγορικό γραφείο «Νίκος Χρ. Αναστασιάδης και συνεταίροι». Και συγκεκριμένα, με δυο δικηγόρους, οι οποίοι στα πρακτικά της συνάντησης παρουσιάστηκαν με αλλοιωμένα ονόματα και ως δικηγόροι άλλου δικηγορικού γραφείου.

Διαβάστε επίσης: Ερευνα για δικηγόρους του γραφείου Αναστασιάδη ζητά η δικηγόρος της Ryanair

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.