Δικηγόρος Αριστοτέλους-Δημητρίου: «Μαύρα πρόβατα» επειδή τόλμησαν να προβούν σε καταγγελία εναντίον ανώτερου στελέχους της Αστυνομίας

Η Διευθύντρια των κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους και η Ανώτερη Λειτουργός του Ιδρύματος Αθηνά Δημητρίου αποτελούν «μαύρα πρόβατα» επειδή τόλμησαν να προβούν σε καταγγελία εναντίον ανώτερου στελέχους της Αστυνομίας τονίζει ο Δικηγόρος τους Πάμπος Ιωαννίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΣΤΡΑ «Επικαιρότητα Αλλιώς» ο νομικός Πάμπος Ιωαννίδης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι από τη μέρα υποβολής της καταγγελίας τους δεν έμεινε πέτρα που δεν σήκωσε η Νομική Υπηρεσία για να διώξει τις δύο κυρίες.

Ανέφερε ότι δύο ποινικές ανακρίσεις κατέληξαν σε φιάσκο καθώς ουδεμία έκρινε ότι υπάρχουν ποινικά αδικήματα μεταξύ των οποίων η μια αφορούσε πληροφορίες περί δημοσιοποίησης απόρρητου εγγράφου.

Ο κ. Ιωαννίδης παρέπεμψε στο πόρισμα Αιμιλιανίδη που έγινε μετά από ποινική ανάκριση και διερωτήθηκε γιατί δεν δημοσιοποιείται από τη νομική Υπηρεσία, με αποτέλεσμα να αφήνουν όπως είπε, τον κόσμο να εικοτολογεί ως προς το τι συμβαίνει στις Κεντρικές Φυλακές.

Πρόκειται είπε για ένα πόρισμα που δόθηκε στη Νομική Υπηρεσία εδώ και δυόμισι μήνες και για το οποίο, υποστήριξε ότι δεν έγινε οποιαδήποτε νομική ενέργεια.

Πολύ σημαντικό να αποκατασταθεί η σχέση μεταξύ Διεύθυνσης των Φυλακών και της Νομικής Υπηρεσίας για να εξομαλυνθεί η κατάσταση τόνισε μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο Νομικός Χριστόφορος Χριστοφή.

Διαφορετικά όσο υπάρχει τροχιά σύγκρουσης, με ανακοινώσεις και αλληοκατηγορίες , δεν μπορεί να επιλυθεί η κρίση εκτός κι αν μπει κάποιος άλλος στη θέση της κ. Αριστοτέλους, όπως είπε, για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Την ίδια ώρα επεσήμανε ότι τα όσα προσάπτει κατά του Μιχάλη Κατσουνωτού η Διευθύντρια των Φυλακών είναι πολύ σοβαρά και τόνισε ότι η υπόθεση αυτή θα πρέπει να τελεσιδικήσει, καθώς όσο είναι ανοικτή δεν αντιμετωπίζεται το γενικότερο πρόβλημα στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.