ΔΗΚΟ σε Ονούφριο Κουλλά και Panama Papers: «Καμία απάντηση για την εισφορά 50χιλ. που εισέπραξε ο ΔΗΣΥ»


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


«Είναι η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ που έχει επιλέξει την ανευθυνότητα» τονίζει σε ανακοίνωση-απάντηση του το ΔΗΚΟ στον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Το Δημοκρατικό Κόμμα προσθέτει: «Αντί να αποδεχθεί τον έλεγχο και τη διαφάνεια επιλέγει να οδηγήσει τη χώρα σε κρίση γιατί βάζει τα δικά της διαπλεκόμενα συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα του τόπου και του λαού μας»

Το ΔΗΚΟ απαντά και στον Ονούφριο Κουλλά ο οποίος προηγουμένως κατηγόρησε τον Νικόλα Παπαδόπουλο ότι επέλεξε οριστικά την οδό της ανευθυνότητας.

«Ούτε και ο κ. Κουλλάς απάντησε εάν τελικά η εισφορά των €50.000 που εισέπραξε ο ΔΗΣΥ από χρηματοδότη που φιγουράρει στα Panama Papers, ήταν το αντάλλαγμα για την πολιτογράφηση του» σημειώνει το Δημοκρατικό Κόμμα στην ανακοίνωση του.

Οι δηλώσεις του Ονούφριου Κουλλά από το ΔΗΣΥ:

Τη στιγμή που η αγωνία για την εξάπλωση του κορωνοϊού κορυφώνεται, ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος παραδέχθηκε, τελικά, ότι παραβίασε προκλητικά το πρωτόκολλο μεταβαίνοντας στα γραφεία του κόμματός του, όντας επιβεβαιωμένη στενή επαφή. Προφανώς θεωρεί ότι για τον ίδιο υπάρχουν διαφορετικοί κανόνες.

Τη στιγμή που η συλλογική προσπάθεια έπρεπε να εστιάζει στη στήριξη των πολιτών και στην επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας, ο κ. Παπαδόπουλος επιδιώκει να αφήσει τη χώρα χωρίς προϋπολογισμό, οδηγώντας την σε περιπέτειες. Προφανώς θεωρεί ότι προέχουν τα πείσματα, οι εκβιασμοί και τα πολιτικά παιγνίδια.

Τη στιγμή που αποκαλύπτεται ότι το οικογενειακό του γραφείο είναι μπλεγμένο παντού, μιλά για διαφάνεια. Προφανώς θεωρεί ότι οι πολίτες δεν έχουν αντίληψη.

Τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη πλήρης διερεύνηση του θέματος των πολιτογραφήσεων, κρύβεται πίσω από τον Γενικό Ελεγκτή. Προφανώς, θεωρεί ότι μόνο μια επιλεκτική διερεύνηση από τον πολιτικό του συνεργάτη μπορεί να τον βολέψει.

Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος επέλεξε οριστικά την οδό της ανευθυνότητας.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.