ΔΗΚΟ: Στηρίζει και επίσημα τον Νίκο Χριστοδουλίδη για τις Προεδρικές

Την υποστήριξη της υποψηφιότητας Νίκου Χριστοδουλίδη επικύρωσε σήμερα η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ.

Συγκεκριμένα, η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ ενέκρινε με 132 ψήφους υπέρ και μια αποχή, την εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, για την στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Νωρίτερα, στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, υποστήριξε ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι «τίμιος» και «καθαρός», ενώ ισχυρίστηκε επίσης ότι τα «βάζει με το κατεστημένο».

Η αντίδραση Χριστοδουλίδη

Από την πλευρά του, ο Νίκος Χριστοδουλίδης,υποστήριξε σε γραπτή του δήλωση πως “η σημερινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος να στηρίξει την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ενισχύει τη συλλογική μας προσπάθεια, όπως προκύπτει και μέσα από τον διάλογο με την κοινωνία, για την ανάγκη να εργαστούμε προς την κατεύθυνση ανανέωσης διαδικασιών και νοοτροπιών, μακριά από παραδοσιακές πρακτικές και προσεγγίσεις του παρελθόντος”.

“Ευχαριστώ θερμά το Δημοκρατικό Κόμμα για την εμπιστοσύνη, η οποία είμαι σίγουρος ότι υπηρετεί την ανάγκη για υπερβάσεις, πέραν από κομματικές διαχωριστικές γραμμές, ιδεολογικές και άλλες διαφωνίες, όπως επίσης την ανάγκη για σύνθεση ιδεών και απόψεων για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις προκλήσεις που έχουμε ενώπιον μας”, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.