Ένα απίστευτα προκλητικό σχόλιο το οποίο προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων σε αναγνώστες του διαδικτύου στην Πάφο, έκανε ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ, στον Δήμο Λάρνακας, Γιώργος Λακκοτρύπης.

 

Οπως αναφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα PafosPress, μετά από αντιδράσεις επικοινώνησε με τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Λακκοτρύπη ζητώντας του να επιβεβαιώσει αρχικά το ότι ο ίδιος έγραψε το σχόλιο και αφού απάντησε θετικά, πρόσθεσε επι λέξει: Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα είπε αρχικά ο κ. Λακκοτρύπης ο οποίος στη συνέχεια προσπάθησε να δικαιολογήσει το σχόλιο του λέγοντας πως ο ίδιος έχει αυτή την έντονη άποψη για το θέμα η οποία ενισχύεται από το ότι, όπως είπε, ο ίδιος γνωρίζει αρκετούς Παφίτες που εκμεταλλεύονται τουρκοκυπριακές περιουσίες.Το Facebook είπε κλείνοντας ο κ. Λακκοτρύπης “είναι ένας καφενές και ο καθένας ότι θέλει γράφει”. 

Το ιστορικά ανυπόστατο σχόλιο ενός επώνυμου συμπατριώτη μας, όπως ο κ. Λακκοτρύπης, ο οποίος δεν είναι ένας οποιοσδήποτε πολίτης , αλλά ένας εκλελεγμένος Δημοκρατικά εκπρόσωπος του λαού της Λάρνακας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως μέλος μάλιστα του κυβερνώντος κόμματος, δεν μπορεί να περνάει απαρατήρητο από τη στιγμή μάλιστα που ενοχλεί μια μεγάλη μερίδα του Κυπριακού λαού.

Η τοποθέτηση στο διαδίκτυο αλλά και η μετέπειτα δήλωση ότι στους καφενέδες ότι θέλουμε λέμε δεν μπορεί να μην κακίζεται ότι προέρχεται από πολιτικά πρόσωπα όπως ο κ. Λακκοτρύπης.

Αλήθεια υπάρχει το ερώτημα  ποια είναι η θέση του Προέδρου του κόμματός του κ. Λακκοτρύπη, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος είναι επίσης Παφίτης αλλά και ποια η θέση του ΔΗΣΥ Πάφου σχετικά με την πιο πάνω ανάρτηση από τον συναγωνιστή τους στη Λάρνακα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος Δημοτικός Σύμβουλος  του ΔΗΣΥ απασχολεί τον δημοσιογραφικό κόσμο, αφού σε άλλη περίπτωση είχε επιτεθεί με υβριστικά σχόλια σε δημοσιογράφο του ομίλου μας:

Επίθεση – οχετός δημοτικού συμβούλου ΔΗΣΥ σε δημοσιογράφο της Χαραυγής