Στο Δήμαρχο Λάρνακας χριστουγεννιάτικη κάρτα που ζωγράφισαν μαθητές του Ειδικού Σχολείου «Άγιος Σπυρίδωνας»

Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη κάρτα που ζωγράφισαν οι ίδιοι, πρόσφεραν στον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα, μαθητές του Ειδικού Σχολείου «Αγιος Σπυρίδωνας» κατά τη διάρκεια επίσκεψης τους στον Δήμο την Πέμπτη.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι στα πλαίσια δράσεων της κυκλικής οικονομίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων των μαθητών του Σχολείου, καθώς και της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας μαθητές του Ειδικού Σχολείου «Αγιος Σπυρίδωνας» επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα.

Οι μαθητές, προστίθεται, «πρόσφεραν στον Δήμαρχο μία ξεχωριστή κάρτα και του ευχήθηκαν καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, ενώ πρόσφεραν κάρτες, που έφτιαξαν οι ίδιοι, σε όλο στο προσωπικό του Δήμου Λάρνακας».

Ο Δήμαρχος Λάρνακας και το προσωπικό του Δήμου ευχαρίστησαν τους μαθητές για την προσφορά τους.

Ο κ. Βύρας, αναφέρεται, «ευχαρίστησε επίσης τους μαθητές για τις διαχρονικές προσπάθειες και πρωτοβουλίες που καταβάλουν, με σκοπό την ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος, όπως ήταν στο παρελθόν και η εκστρατεία για αντικατάσταση των συμβατικών καλαμακίων με καλαμάκια πολλαπλής χρήσης».

Στη συνέχεια οι μαθητές επισκέφτηκαν το Τμήμα Κήπων και Πάρκων του Δήμου όπου αντάλλαξαν χριστουγεννιάτικες κάρτες με τους υπαλλήλους του Τμήματος.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy