Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες ελεύθερης και κατεχόμενης επαρχίας Αμμοχώστου στηρίζουν Μητροπολίτη Βασίλειο

ÄÞìáñ÷ïé êáé ÊïéíïôÜñ÷åò ôçò åëåýèåñçò åðáñ÷ßáò Áììï÷þóôïõ óôçñßæïõí ôïí Ìçôñïðïëßôç Âáóßëåéï

Εξι Δήμαρχοι και πέντε Κοινοτάρχες της ελεύθερης και κατεχόμενης επαρχίας Αμμοχώστου στηρίζουν τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου Βασίλειο, για τις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές εκλογές.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Ομάδας Στήριξης αναφέρεται ότι «στη Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου συναντήθηκαν όλοι οι τοπικοί άρχοντες της επαρχίας Αμμοχώστου για να εκφράσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Μητροπολίτη Βασίλειου για τις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές εκλογές. Σύσσωμη η επαρχία Αμμοχώστου στηρίζει τον Μητροπολίτη Βασίλειο αναγνωρίζοντας την αγάπη, την ποιμαντική και πνευματική στήριξη, το έργο του για τον λαό και την επαρχία».

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Μητρόπολη συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Αμμοχώστου Σίμος Ιωάννου, Λευκονοίκου Ζήνα Λυσάνδρου, Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, Αγίας Νάπας Χρήστος Ζαννέτος, Δερύνειας Άντρος Καραγιάννης και Σωτήρας Γεώργιος Τάκκας. Ακόμα συμμετείχαν οι Κοινοτάρχες Αυγόρου Παναγής Μιχαηλάς, Άχνας Νίκος Βάσιλας, Φρενάρους Μιχάλης Χατζηγιώρκας, Αχερίτου Μιχάλης Καούνας και Λιοπετρίου Τάσος Μανώλη καθώς και πλήθος Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων».

Αναφέρουν ότι «ο Μητροπολίτης, πάντοτε σταθερός συνοδοιπόρος στο έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συμβάλλει με τις προσπάθειες και το έργο του στη διαμόρφωση και διατήρηση αγαστών σχέσεων μεταξύ Εκκλησίας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που περατώνονται μέσω δράσεων που αποσκοπούν στο μέγιστο όφελος όλων των δημοτών».

Ο Μητροπολίτης Βασίλειος «ευχαρίστησε όλους τους τοπικούς άρχοντες και ευχήθηκε, «να μυρίσει Αμμόχωστος» σύντομα και στην ελεύθερη, αλλά και κατεχόμενη επικράτεια της Αμμοχώστου».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy