Αμοιβή €5.000 δίνει ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος, σε οποιονδήποτε δώσει πληροφορίες σε σχέση με την παράνομη καύση σκουπιδιών στον Δήμο, υπόθεση που αναστατώνει συχνά τους δημότες της Αγίας Νάπας και τους οδήγησε αργά χθες το βράδυ σε αυθόρμητη διαδήλωση στον κυκλικό κόμβο του δήμου.

Ο δήμαρχος μιλώντας στη μεσηβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, Μέρα Μεσημέρι, είπε ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, ενώ σε σχετική ερώτηση για το ποιος καίει τα καύσιμα, ο Δήμαρχος είπε πως υπάρχει η υποψία πως στην καύση προχωρούν ιδιοκτήτες skip (μεγάλοι κάδοι σκουπιδιών) οι οποίοι πετάνε τα σκουπίδια στην περιοχή και όταν αυτή γεμίσει τα καίνε.

Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά ανάφερε ο δήμαρχος κάτι που έχει προκαλέσει την οργή των δημοτών της Αγίας Νάπας αλλά και μερίδας του Παραλιμνίου και ανακοίνωσε κοινή διαμαρτυρία του Δήμου Αγίας Νάπας με δημότες του Παραλιμνίου για την υπόθεση.

Μάλιστα ο Γ. Καρούσος δεν δίστασε να «προκηρύξει» με €5.000 τους υπεύθυνους καλώντας οποιονδήποτε έχει πληροφορίες για παράνομη απόριψη σκουπιδιών ή καύση αυτών στο Δήμο να το μεταφέρει στον ίδιο και στις Αρχές.