Δήμαρχος Λακατάμιας: Απελπιστική η κατάσταση στο γραφείο ΥΚΕ – «Εξευτελισμός ανθρώπινης προσωπικότητας»

Σε απελπιστική κατάσταση είναι οι κάτοικοι γύρω από το Γραφείο των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στη Λακατάμια, με τους μετανάστες που κατακλύζουν καθημερινά τον προαύλιο χώρο του γραφείου, για να πάρουν τα επιδόματά τους, ανέφερε η Δήμαρχος του Δήμου. Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ είπε ότι χθες βρίσκονταν περίπου 200 άτομα έξω από τον συγκεκριμένο χώρο, οι οποίοι κοιμούνταν στα πεζοδρόμια.

Η Φωτούλα Χατζήπαπα έκανε λόγο για θλιβερή κατάσταση και για εικόνες εξευτελισμού της ανθρώπινης προσωπικότητας. Σημείωσε ότι η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη ενώ ανέφερε ότι οι κάτοικοι είναι στα όριά τους, λέγοντας ότι σήμερα από τις 6:30 το πρωί δεχόταν κλήσεις από κατοίκους της περιοχής.

Επίσης γνωστοποίησε ότι θα αποστείλει σήμερα επιστολή στην Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού για να παρέμβει, λέγοντας ότι τα παιδιά δεν πρέπει να βλέπουν τέτοιες εικόνες. Σημείωσε ακόμα ότι η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας παραδέχθηκε μεν ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά δεν δόθηκαν ακόμα λύσεις. Επίσης είπε ότι δεν υπάρχει τουαλέτα στο συγκεκριμένο χώρο.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.