Δήμαρχος Λάρνακας και ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ συζήτησαν θέματα για τους Επαρχιακούς Οργανισμούς

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Θέματα που αφορούν τους Επαρχιακούς Οργανισμούς συζήτησαν εκπρόσωποι της συντεχνίας ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ με τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «η συνάντηση του Δημάρχου Ανδρέα Βύρα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και σ’ αυτήν συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Νίκο Γρηγορίου.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Παύλος Δράγκολας, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο με την ευκαιρία του Παγκύπριου Σεμιναρίου για τους Επαρχιακούς Οργανισμούς της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης «έγινε ανταλλαγή εποικοδομητικών απόψεων σχετικά με τη λειτουργία και το μέλλον των Επαρχιακών Οργανισμών. Οι συγκεκριμένες απόψεις μπορούν να αποτελέσουν παραμέτρους για τη διαμόρφωση της Νομοθεσίας περί Επαρχιακών Οργανισμών έχοντας υπόψη και την ελληνική εμπειρία».

Ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας «εξέφρασε ευχαριστίες προς τους παρευρισκόμενους για την επίσκεψη και την ευκαιρία που δόθηκε για ανταλλαγή απόψεων σε σημαντικά θέματα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ για την συνεργασία στην εξεύρεση τρόπων εφαρμογής και του σωστού χειρισμού διαφόρων θεμάτων που αφορούν τους Επαρχιακούς Οργανισμούς».

Σημειώνεται ότι «στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Γενικός Διευθυντής του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας Αγγελος Χατζηχαραλάμπους και οι Γενικοί Διευθυντές του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λάρνακας Σοφοκλής Χριστοδουλίδης και Λευκωσίας Κωνσταντίνος Παρμακλής, ο Επικεφαλης την Δημοτικής Ομάδας ΑΚΕΛ Αθως Καζαντζής καθώς και Επαγγελματικά Στελέχη της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ και Υπηρεσιακοί Λειτουργοί του Δήμου Λάρνακας».

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.