Δήμαρχος Λάρνακας: Στο επίκεντρο η επίλυση προβλημάτων στην Ενορία Προδρόμου

Ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, ενημέρωσε την Πέμπτη του κατοίκους της Ενορίας Προδρόμου για την πορεία υλοποίησης των έργων στην πόλη καθώς και για την μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου, καθώς επίσης και για το προτεινόμενο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων για την τρέχουσα χρονιά, που αφορά την Ενορία Προδρόμου.

Η ενημέρωση έγινε κατά την έναρξη του 6ου κύκλου συναντήσεων του Δημάρχου, Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με κατοίκους της Ενορίας Προδρόμου. Μέχρι τώρα, πραγματοποιήθηκαν 40 συναντήσεις μεταξύ αυτών και επαναληπτικές και έχουν καλυφθεί όλες οι Ενορίες και Συνοικισμοί του Δήμου Λάρνακας.

Ο Δήμος Λάρνακας σε ανακοίνωση αναφέρει “πως αυτές οι συναντήσεις, συνεχίζουν να αποτελούν μια καινοτομία, και γίνονται μέσα στο πλαίσιο της συχνής επικοινωνίας με τους δημότες με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων αλλά και την καταγραφή εισηγήσεων”.

Οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι της Ενορίας Προδρόμου ανέφεραν διάφορα προβλήματα της περιοχής τα οποία επικεντρώνονται κυρίως στην κακή κατάσταση των δρόμων και των πεζοδρομίων γενικότερα. Επίσης έγινε αναφορά για τα περιττώματα σκύλων τα οποία, κατά παράβαση, δεν περισυλλέγουν οι ιδιοκτήτες τους. Ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει πως “στην περιοχή υπάρχουν οι κατάλληλοι και ικανοποιητικοί κάδοι για απόρριψη των περιττωμάτων των ζώων”.

Ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει πως “οι εισηγήσεις και τα προβλήματα καταγράφηκαν έτσι ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τον Δήμο”.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας διαβεβαίωσε τους κατοίκους, ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για οριστική επίλυση κάποιων από τα  προβλήματα αυτά.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.