Δήμαρχος Λάρνακας: Συζήτησε και άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων στις Κόκκινες

Ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας συζήτησε με τους κατοίκους του Συνοικισμού Κόκκινες τα προβλήματα και θέματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία θα παραπεμφθούν στα αρμόδια Τμήματα του Δήμου για επίλυση.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι την Τετάρτη 8 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατά σειρά συνάντηση του Δημάρχου Ανδρέα Βύρα, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και Υπηρεσιακών Λειτουργών με κατοίκους Συνοικισμών, Ενοριών και Περιοχών της Λάρνακας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα παρά την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου στον Κυβερνητικού Οικισμού Κόκκινες κατά την οποία ο Κοινοτάρχης του Συνοικισμού και οι κάτοικοι υπέβαλαν παράπονα, αλλά και εισηγήσεις».

Τα θέματα και προβλήματα που συζητήθηκαν «καταγράφηκαν και μετά το τέλος της συνάντησης, ακολούθησε περιδιάβαση στην περιοχή με σκοπό την επί τόπου καταγραφή των προβλημάτων, τα οποία και θα παραπεμφθούν στα αρμόδια Τμήματα του Δήμου για ανάλογο χειρισμό».

Σημειώνεται ότι «στόχος των συναντήσεων αυτών, οι οποίες ξεκίνησαν από το 2017, είναι η άμεση και εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου και των δημοτών. Διαμέσου αυτών των τακτικών συναντήσεων δίνεται η ευκαιρία στον δημότη να προσεγγίσει την Τοπική Αρχή, ενημερώνοντάς την και στη συνέχεια η επίλυση των προβλημάτων».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy