Διμερή και ουκρανικό συζήτησε στην Αθήνα η Νούλαντ

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα ήταν ένα από τα θέματα των συνομιλιών της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτώρια Νούλαντ, με αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζένιφερ Ψάκι, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei«Είχε σήμερα στην Αθήνα παραγωγικές συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών και τον υπουργό Αμυνας. Συζήτησαν τις διμερείς μας σχέσεις και τις περιφερειακές εξελίξεις –συμπεριλαμβανομένων της κατάστασης στην Ουκρανία και τις προσπάθειες καταπολέμησης του ISIL– την οικονομική και χρηματοπιστωτική κατάσταση της Ελλάδας και ζητήματα άμυνας κι ασφάλειας».

Η κ. Ψάκι είπε πως η υφυπουργός Εξωτερικών προγραμματίζει να έχει αργότερα σήμερα συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό και στη συνέχεια να προβεί σε δηλώσεις προς τον Τύπο.

Σε ερώτημα αν οι ΗΠΑ ανησυχούν από την κατάσταση στην Ελλάδα, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είπε πως συζήτησαν την οικονομική και χρηματοπιστωτική κατάσταση στην Ελλάδα «που είναι μέρος της διμερούς ατζέντας των δύο χωρών».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei