Δημιουργήστε ένα υπνοδωμάτιο με στιλ με τη βοήθεια της ΙΚΕΑ!

Το υπνοδωμάτιο είναι ο προσωπικός σας χώρος. Εκεί έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε διαβάζοντας ένα βιβλίο, ακούγοντας μουσική, ή απολαμβάνοντας τον καφέ σας. Επομένως το να θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετο και ευχάριστο είναι απαραίτητο. Το υπνοδωμάτιο, λοιπόν, που είναι το ησυχαστήριό σας, θα πρέπει να αντανακλά εσάς, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας. Τα καλά νέα είναι πως η ΙΚΕΑ είναι δίπλα σας με στιλάτες ιδέες και λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς!

Αρχικά, θα πρέπει να επιλέξετε το κρεβάτι σας και τα έπιπλα που το συνοδεύουν, όπως κομοδίνα και συρταριέρες. Εκτός από στιλάτα, θα ήταν καλό να είναι λειτουργικά και πρακτικά για να εξυπηρετούν τον σκοπό για τον οποίο τα χρειάζεστε! Και φυσικά ας μην ξεχνάμε και τα κατάλληλα λευκά είδη! Με μερικές απλές κινήσεις, όλος ο χώρος σας μεταμορφώνεται!

Ikea 2

Στη συνέχεια, περνάμε στα διακοσμητικά, που είναι όμως εξίσου σημαντικά για να δώσουν τον cozy χαρακτήρα που αναζητάτε. Στρώστε χαλιά κι απλώστε μαξιλάρια! Ένα όμορφο χαλί θα ζεστάνει κυριολεκτικά και μεταφορικά τον χώρο σας, ενώ παράλληλα θα του προσδώσει περισσότερο ενδιαφέρον και θα τον κάνει πιο «φιλόξενο». Κάντε mix ‘n’ match και συνδυάστε ακόμα και φαινομενικά αταίριαστα μεταξύ τους μαξιλάρια για ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα!

Για να συμπληρώσετε το look, γεμίστε τους τοίχους με διακοσμητικά, φωτογραφίες και πίνακες και φυσικά τον πάντα απαραίτητο καθρέφτη!

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες, tips και προτάσεις για το πιο στιλάτο υπνοδωμάτιο στον οδηγό που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΙΚΕΑ!

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.