Παράθυρα / Ορίζοντας

«Δημιουργώντας μαζί», με τον Παναγιώτη Τοφή για «Νέ@ σε έρημο νησί»

Ο φετινός κύκλος σεμιναρίων καλλιτεχνικής αγωγής και δημιουργίας των Δράσεων 2021-2022: «Νέ@ σε έρημο νησί» στο Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ ολοκληρώνεται με το εργαστήριο θεατρικής κίνησης «Δημιουργώντας μαζί», με εμψυχωτή τον βραβευμένο χορογράφο και κινησιολόγο Παναγιώτη Τοφή και θέμα τη δημιουργική κίνηση στο θέατρο.

Στις 8, 9 και 10 Απριλίου 2022 οι νεαροί/ές συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να αφεθούν σε ένα δημιουργικό ταξίδι ερευνητικής κίνησης και αυτοσχεδιασμού, ανακαλύπτοντας τις εκφραστικές δυνατότητες του σώματός τους. Θα πειραματιστούν µε την ανάσα, το ρυθμό, τα συναισθήματα και την κίνηση μέσα από διάφορες οδηγίες, ασκήσεις και εργαλεία, τα οποία ενδυναμώνουν τη δημιουργικότητα, την ομαδικότητα και την αντίληψη γύρω από τη σωματική κίνηση.

Το εργαστήριο έχει ως στόχο να φέρει μαζί τους συμμετέχοντες σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου θα εμπιστευτούν το ένστικτο και τη δημιουργικότητά τους µέσω της κίνησης, τόσο ως ανεξάρτητοι ερμηνευτές-δημιουργοί, όσο και ως ομάδα. Βασισμένοι σε συγκεκριμένες θεματικές, θα κληθούν σταδιακά να δημιουργήσουν σύντομες χορογραφημένες σκηνές.

 Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ

8, 9 και 10 Απριλίου 2022

Παρασκευή 15:00-18:00 | Σάββατο και Κυριακή 10:00-13:00
Έφηβ@ από 14 μέχρι 19 ετών, Δωρεάν η συμμετοχή
Για δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected] ή καλέστε στο 22 86 43 06.
Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.