Εξαφάνιση Δήμητρας: Χωρίς επίσημη ενημέρωση η οικογένεια

Σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σκοπεύει να προχωρήσει η οικογένεια της Δήμητρας από τη Λέσβο, που εξαφανίστηκε πριν λίγο καιρό από το νησί της Μυτιλήνης. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «δεν έχει επισήμως λάβει γνώση για το τι έχει συμβεί», αν και διαδικτυακές αναρτήσεις αναφέρουν πως τραυματίστηκε θανάσιμο από όχημα και εγκαταλείφθηκε.

Στο Δελτίο Τύπου, το δικηγορικό γραφείο Ραγκούση και Συνεργατών δηλώνει πως έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας, η οποία από τις 7 Απριλίου, οπότε και ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του αγαπημένου τους προσώπου, κινήθηκε άμεσα.

«Μέχρι και σήμερα, δεν έχει επισήμως λάβει γνώση για το τι έχει συμβεί» αναφέρεται, προσθέτοντας: «Δυστυχώς, προ λίγων ημερών, ενημερώθηκαν (τα μέλη της οικογένειας) ότι ενδεχομένως ο άνθρωπός τους να είναι νεκρός από τροχαίο δυστύχημα, πλην όμως, οι Αρμόδιες Αρχές δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει την διαδικασία της ταυτοποίησης και έτσι παραμένουν σε αγωνία.

Σεβόμενοι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουμε επίσημα στοιχεία πάρα μόνον ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θα αναμένουμε τα αποτελέσματα και στην συνέχεια θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να βρεθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου και να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Το οφείλουμε στην Δήμητρα».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.