Δημητρίου: Σήμερα είναι η μέρα της καθαρής αλλαγής

Σήμερα είναι η μέρα που οι αγνοί, περήφανοι Συναγερμικοί μιλούν, που οι ελεύθερα σκεπτόμενοι Συναγερμικοί ψηφίζουν, δήλωσε ο Δημήτρης Δημητρίου, υποψήφιος για την Προεδρία του ΔΗΣΥ μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και την οικογένειά του.

Η ημέρα, συνέχισε, που όλοι αυτοί οι άνθρωποι που στάθηκαν απέναντι στα εκάστοτε κατεστημένα μιλούν. «Είναι η μέρα της καθαρής αλλαγής. Είναι η μέρα των καθαρών θέσεων. Είναι η μέρα να χτίσουμε έναν νέο Συναγερμό, έναν καθαρό Συναγερμό».

Ο κ. Δημητρίου κάλεσε όλους τους Συναγερμικούς να προσέλθουν σήμερα στις κάλπες και να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τον νέο Συναγερμό «που θέλουμε».

Ερωτηθείς εάν η επόμενη ημέρα θα βρει τον ΔΗΣΥ με επουλωμένες τις πληγές ή αν θα συνεχισθεί η εσωστρέφεια, ο Δημήτρης Δημητρίου απάντησε ότι «από απόψε το βράδυ θα είμαστε όλοι εδώ για να σηκώσουμε μαζί τα χέρια για τον μεγάλο, τον δυνατό, το Συναγερμό που θα πρέπει να είναι σύντομα ξανά πρωταγωνιστής στην πολιτική σκηνή της χώρας».

Στην ερώτηση εάν θα είναι αυτός ο νέος Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ποια θα είναι η θέση της Αννίτας Δημητρίου, ο κ. Δημητρίου είπε ότι η κ. Δημητρίου θα είναι η Πρόεδρος της Βουλής, η δεύτερη πολίτις της χώρας, «εκ των πραγμάτων θα έχει έναν σημαντικό ρόλο να επιτελέσει και στον ΔΗΣΥ και στη χώρα».

Ερωτηθείς τι θα γίνει αν συμβεί το αντίστροφο, ο Δημήτρης Δημητρίου απάντησε «για το αντίστροφο μπορείτε να με ρωτήσετε απόψε το βράδυ».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy