Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά: “Πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουν μπει σχετικά εύκολα στους ομίλους του Europa League. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Η προϊστορία είναι με το μέρος μας αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι όλοι οι παίκτες στη διάθεση του προπονητή εκτός από τον Τιμόθεο Παύλου. Ο Αντρέας Λεμέσιος ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος. Οι δύο νέοι θα περάσουν από εργομετρικά και θα είναι στη διάθεση μας”

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας στο παιχνίδι με την ΕΝΠ: “Έτσι έχουν τα πράγματα. Χάρηκε ο κόσμος, όμως οι προπονητές δεν χάρηκαν την νίκη. Μίλησαν για το πως θα διορθώσουμε τα προβλήματα μας. Έχουμε ένα δυνατό σύνολο που θα χτυπά όλους τους αντιπάλους. Έχουν παρουσιαστεί κάποια προβλήματα στην άμυνα. Το τεχνικό τιμ θα δουλέψει για να βελτιωθούμε…”

Για την προσέλευση: “Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. Υπό κανονικές συνθήκες θα μιλήσουμε για κατάμεστο γήπεδο. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο να αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας του. Έχουμε ξεπεράσει τα μισά περσινά εισιτήρια”.

Για την ΓΣ το βράδυ της Τρίτης: “Θέλουμε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλα τα ζητήματα. Θα έχουν την ευκαιρία τα μέλη μας να ενημερωθούν για το οτιδήποτε. Σήμερα στις 19:00 στην αίθουσα VIP του Αμμόχωστος”.

Μας έχεις Like στο Facebook ;