Δημήτρης Μητσοτάκης – Ένας αυθεντικός καλλιτέχνης και ένας αληθινός άνθρωπος

Δημήτρης Μητσοτάκης – Ένας αυθεντικός καλλιτέχνης και ένας αληθινός άνθρωπος, που μας επιβεβαιώνει γιατί όταν «κολλούσαμε» με τους στίχους και τη μουσική του στην εφηβεία μας, ήταν ότι καλύτερο.

 

Τα δικά του τραγούδια μέσα από τη μπάντα στην οποία υπήρξε ιδρυτικό μέλος και ντράμερ, είναι ένας από τους λόγους που αγαπήσαμε την ελληνική ροκ μουσική. Ο Δημήτρης Μητσοτάκης δε χρειάζεται συστάσεις ούτε πολλά λόγια. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς δημιουργούς που έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή με τους στίχους και τη μουσική του. Ντράμερ και στιχουργός του εξαιρετικού σχήματος των Ενδελέχεια, από τα πιο θρυλικά και καταλυτικά σχήματα της ελληνόφωνης ροκ σκηνής με 9 δισκογραφικές δουλειές ως τη διάλυση του, τον Απρίλη του 2009, μετέπειτα δημιουργός και ερμηνευτής του συγκροτήματος Ευδαίμονες με δύο δισκογραφικές δουλειές, ακόμη μια το 2015 με τον Γρηγόρη Κλιούμη.

Επίσης, έχει εκδώσει και τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία. Ο Δημήτρης Μητσοτάκης, στιχουργός, συνθέτης και συγγραφέας, γεννήθηκε στον Πειραιά το 1967. Πρόκειται για έναν πολυτάλαντο άνθρωπο, έναν καλλιτέχνη με καθαρή σκέψη και λόγο. Παράλληλα, από το 1994 εργάζεται ως μουσικός επιμορφωτής στο ΚΕΘΕΑ Διάβαση. Έχει εργαστεί ως μουσικός παραγωγός στο ραδιόφωνο. Διευθύνει το μουσικό εργαστήρι του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2013 δημιούργησε την ρεμπέτικη κομπανία “Ρε Καντίνι” όπου παρουσιάζει μουσικά αφιερώματα στο ρεμπέτικο τραγούδι.

 

Δείτε το βίντεο 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.