Δήμος Λάρνακας: Μεταφέρεται στο χώρο του Παλιού Νοσοκομείου

Στο χώρο του Παλιού Νοσοκομείου Λάρνακας μεταφέρεται ο Δήμος Λάρνακας μετά και την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΑναλυτικά η ενημέρωση από τον Δήμαρχο Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα:

Ένας ακόμα στόχος. Ένα ακόμα χρόνιο, πάγιο αίτημα της Λάρνακας. Ένα ακόμα όραμα, παίρνει σάρκα και οστά!

Ο Δήμος Λάρνακας οδεύει προς το νέο του σπίτι!

Συνδημότες και συνδημότισσες, σας ενημερώνω πως σήμερα προχωρήσαμε σε υπογραφές συμβολαίων για την ετοιμασία μελέτης και για την επίβλεψη του έργου «Στέγαση των Υπηρεσιών του Δήμου Λάρνακας στο χώρο του Παλιού Νοσοκομείου Λάρνακας».

Η αξιοποίηση, η συντήρηση και αποκατάσταση του ιστορικού αυτού κτιρίου, που σκοπό έχει να φιλοξενεί αποδοτικά και αποτελεσματικά τις Υπηρεσίες του Δήμου Λάρνακας, αποτελεί εδώ και χρόνια πάγιο αίτημα τόσο του Δήμου όσο και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.

Αυτό που σήμερα γίνεται πραγματικότητα αποτελεί το άθροισμα συλλογικών, τεκμηριωμένων αλλά και δυναμικών ενεργειών του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και πολλών συνδημοτών μας οι οποίοι ήταν συμπαραστάτες και στήριξαν όλες αυτές τις προσπάθειες.

Τόσο ο Δήμος Λάρνακας, όσο και εγώ προσωπικά εκφράζουμε δημοσίως τις ευχαριστίες μας, τόσο στην Κυπριακή Δημοκρατία όσο και στο Υπουργικό Συμβούλιο, στον Υπουργό Υγείας και τους Λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας για το ενδιαφέρον αλλά και τις προσπάθειες που κατέβαλε ώστε να γίνει εφικτή η εν λόγω παραχώρηση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης στην Γενική Εισαγγελία, στον Έπαρχο Λάρνακας για τις σημαντικές προσπάθειες που διαχρονικά κατέβαλε, τα Μέλη του Ιδρύματος Ευανθίας Πιερίδου που εκπροσωπεί το Συμβούλιο Επισκέψεων και Ευημερίας Ασθενών του Νοσοκομείου Λάρνακας, τους Λειτουργούς του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας και σε όλους όσοι κατέβαλαν συντονισμένες προσπάθειες προς επίτευξη του πάγιου αυτού αιτήματος του Δήμου Λάρνακας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.