Δήμος Λατσιών: Πώς απαντά στις αντιδράσεις για τροχονομικούς ελέγχους στον τελικό Κυπέλλου

Η πρακτική της διενέργειας τροχονομικών ελέγχων σε αγώνες υψηλού ενδιαφέροντος στο ΓΣΠ δεν είναι καινοφανής, αναφέρει ο Δήμων Λατσιών σε σχέση με τις αντιδράσεις για ελέγχους από την τροχονόμους του Δήμου κατά τον αποψινό τελικό Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο.

Σε ανανακοίνωσή του ο Δήμος επισημαίνει και προηγούμενες σχετικές ανακοινώσεις, που είχαν εκδοθεί το 2017, το 2018 και το 2021 που υπάρχουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα του.

Χαρακτηρίζει ακόμη ως ανυπόστατους ισχυρισμούς περί «οπαδικές» προσεγγίσεις, λέγοντας ότι κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχουν καταγγελθεί περισσότερα από 85 οχήματα για στάθμευση σε πεζοδρόμιο, ενώ κατά τον διακοπέντα αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ομόνοιας στις 29 Νοεμβρίου 2021 είχαν εκδοθεί 27 καταγγελίες στον οδό Ελαιώνων εναντίον, κατά την ομολογία των ιδίων, σε οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, όπως αναφέρει ο Δήμος.

«Εάν, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι, οι τροχονομικοί έλεγχοι διενεργούνται αποκλειστικά για ‘είσπραξη εσόδων’ τότε τους καλούμε να σεβαστούν το Νόμο και τους συμπολίτες τους, ανατρέποντας τους  ‘χρηματοθηρικούς’ μας σχεδιασμούς!» καταλήγει ο Δήμος.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.