Δήμος Λεμεσού: Βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές της ΠόληςΤους αθλητές που εξασφάλισαν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, άλλους Λεμεσιανούς αθλητές που διέπρεψαν τη χρονιά αυτή καθώς και αθλητικά πρότυπα και σωματεία της πόλης, βράβευσε ο Δήμος Λεμεσού, στο πλαίσιο των 20ων “Λεμεσίων”.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης τελετής βράβευσης Αθλητικών Προτύπων, Αρίστων Αθλητών και Σωματείων του Δήμου, βραβεύτηκαν για την πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020, οι Παύλος Κοντίδης (Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας), Μίλαν Τραΐκοβιτς (Πρωταθλητής Στίβου), Μάριος Γεωργίου (Πρωταθλητής Ενόργανης Γυμναστικής), Άντρη Ελευθερίου (Πρωταθλήτρια Σκοποβολής), Ανδρέας Καριόλου (Πρωταθλητής Ιστιοπλοΐας) και Μαριλένα Μακρή (Αθλήτρια Ιστιοπλοΐας). 


Ειδικά βραβεία απονεμήθηκαν στην ΑΕΛ Λεμεσού για την κατάκτηση του κυπέλλου Κύπρου 2018/19 και στην Apollon Ladies, Πρωταθλήτρια Κύπρου 2018/19.

Ο Δήμος Λεμεσού βράβευσε επίσης, τους Εύρο Δημοσθένους, Στάθη Στασή, Στέλιο Μαρνέρο, Χρίστο Παπαπέτρου, Σοφρώνη Αυγουστή, Μάριο Χριστοδούλου και Ανδρέα Χριστοφή, οι οποίοι αποτελούν πρότυπα για την προσφορά τους στον αθλητισμό.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν και αποτελούν το ελπιδοφόρο μέλλον του αθλητισμού.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας & Αθλητισμού του Δήμου, Λοΐζος Μαυρουδής.