Δημοσίευμα κάνει λόγο για μυστική Συμφωνία Χριστοδουλίδη-ΔΗΚΟ – Κατασκευασμένο έγγραφο λέει ο Παπαδόπουλος

Σημείωμα που απέστειλε το ΔΗΚΟ στο Νίκο Χριστοδουλίδη κατά την έναρξη της διαπραγμάτευσης των δύο πλευρών για τις Προεδρικές Εκλογές, αποκαλύπτει σήμερα ο «Πολίτης», κάνοντας λόγο για μία μυστική συμφωνία που έχει συναφθεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατικό Κόμμα και Νίκος Χριστοδουλίδης έχουν καταλήξει σε μυστική συμφωνία σε μία σειρά από θέματα. Στο έγγραφο, το ΔΗΚΟ έθεσε συγκεκριμένους όρους στον Νίκο Χριστοδουλίδη ώστε να στηρίξει την υποψηφιότητα του, όπως η ανάληψη προσωπικής δέσμευσης ότι δεν θα δημιουργήσει κόμμα. Μάλιστα το ΔΗΚΟ απαίτησε τη συνέχιση της συνεργασίας τους σε περίπτωση εκλογικής αποτυχίας.

Στέλεχος του κόμματος δήλωσε στον Πολίτη πως αυτό θα σήμαινε ενδεχομένως κάθοδο του Νίκου Χριστοδουλίδη στις ευρωεκλογές με το ΔΗΚΟ ή ακόμα, ως υποψήφιος δήμαρχος του κόμματος σε κάποιον από τους μεγάλους δήμους της Κύπρου, σε δύο χρόνια.

Την ίδια ώρα, το σημείωμα αναφέρει πέντε σημεία στα οποία εντοπίζονται διαφορετικές τοποθετήσεις μεταξύ ΔΗΚΟ και Νίκου Χριστοδουλίδη σε ότι αφορά το κυπριακό. Πρόκειται για το κοινό ανακοινωθέν Αναστασιάδη – Έρογλου της 11ης Φεβρουαρίου, την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων στο Κραν Μοντανά, τις αναφορές σε συζητήσεις για λύση δύο κρατών, το άνοιγμα της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου, και την διαχείριση του θέματος της αξιοποίησης των υδρογονανθράκων.

Κατασκευασμένο έγγραφο λέει ο Ν. Παπαδόπουλος

Μέσω τουιττερ, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος απορρίπτει τους ισχυρισμούς της εφημερίδας κάνοντας λόγο για φτιαχτό έγγραφο που κατασκευάστηκε από την εφημερία διαμηνύοντάς πως τέτοιο έγγραφο και συμφωνία και υπήρξε ποτέ.

 

317175667 887975222573500 6212591381415989940 n e1669540936121

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy