Δημοσιογραφικό εργαστήρι για προστασία του φυσικού περιβάλλοντος

Δημοσιογραφικό εργαστήρι για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος πραγματοποιείται στη Δημοσιογραφική Εστία, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, στις 18.30, στον 1ο όροφο, στην αίθουσα «Μάριος Τόκας», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Κύπρου.

Σημειώνεται ότι, το εν λόγω εργαστήρι εντάσσεται στο πρόγραμμα επιμορφωτικών εργαστηρίων διαφόρων θεματικών, το οποίο απευθύνεται σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους δημοσιογράφους.

Επιπλέον, προστίθεται ότι, στο σχετικό εργαστήρι εκπαιδευτής θα είναι ο περιβαλλοντολόγος, Κλείτος Παπάστυλιανου, και μπορεί να το παρακολουθήσει όποιος δημοσιογράφος επιθυμεί.

Όπως ανακοινώθηκε, το δικοινοτικό πρόγραμμα επιμορφωτικών εργαστηρίων διοργανώνεται από το σουηδικό Ινστιτούτο Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Fojo, σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Σουηδίας και στηρίζεται, τόσο από την Ένωση Συντακτών Κύπρου, όσο και από τον Σύνδεσμο Τουρκοκυπρίων Δημοσιογράφων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η πρώτη θεματική ενότητα, που διεξήχθη με επιτυχία τον Μάϊο, αφορούσε τα ζητήματα διαφθοράς.

Το τρίτο και τελικό εργαστήρι θα αφορά τα θέματα της μετανάστευσης και θα πραγματοποιηθεί εντός Δεκεμβρίου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.